Magento 1 extensie

Magento 1 is inmiddels end-of-life.  Als u al gebruik maakt van Magento 2, kies dan voor de Magento 2 extensie.

Pricemotion is direct integreerbaar met Magento, zo kun u al tijdens het invoeren van uw producten de prijzen van concurrenten zien, zonder hier zelf handmatig achteraan te gaan. Maar dit is niet het enige, ook in de overzichtslijsten van Magento ziet u hoeveel uw producten afwijken van concurrenten. Wilt u altijd de beste prijs hebben, dan kunt u middels prijsregels automatisch de prijs van uw producten laten bijwerken op basis van informatie uit pricemotion. Kortom altijd alle informatie beschikbaar om zelf uw prijzen te kunnen instellen of automatisch de juiste prijs met Pricemotion.

De Magento 1 extensie is te downloaden vanaf GitHub.

Weergave van productlijst
In de productlijst wordt weergegeven hoe uw productprijzen zijn ten opzichte van concurrenten, zo kunt u eenvoudig zien welke prijzen teveel afwijken van uw concurrent.

Magento product overzicht met prijzen van concurrentie

Prijzen van concurrenten
Per product kunt u eenvoudig alle producten van concurrenten inzien alsmede gemiddelde en laagste prijs.

Bekijk snel de prijzen van concurrenten

Automatisch prijzen instellen
U kunt op basis van prijsregels automatisch uw prijzen laten aanpassen op basis van de prijs van concurrenten. Hierbij zijn er twee prijsregels:

  • Altijd in de top X van goedkoopste staan (bijvoorbeeld altijd bij de top 3 aanbieders)
  • Altijd X% onder de gemiddelde prijs (bijvoorbeeld altijd 5% lager dan het gemiddelde)

Om er zeker van te zijn dat uw prijzen niet te goedkoop worden kunt u een minimale margé instellen op basis van de kostprijs. Zo weet u zeker dat u winst maakt op uw producten.

Altijd de beste prijs met automatische prijsregels

Eenvoudig te configureren
De extensie is eenvoudig in te stellen, zo kunt u zelf kiezen in welke velden u welke informatie heeft opgeslagen. Tevens kunt u wanneer u gebruik maakt van prijsregels de wijzigingen in uw prijzen automatisch per e-mail ontvangen, zo bent u er snel bij mocht er onverhoopt iets mis gaan.

Eenvoudig te configureren