mogelijkheden

Uw concurrent altijd een stap voor

Pricemotion is te gebruiken op diverse manieren. Of u nu enkel inzicht wilt in de prijzen van uw concurrenten of de prijzen in uw webwinkel automatisch wilt laten aanpassen aan de hand van de concurrentie. Het is allemaal mogelijk.

Middels onze Magento extensie is het mogelijk om direct de prijzen van concurrenten te zien binnen Magento. U heeft dus geen aparte software nodig en ziet altijd direct welke producten concurrerend geprijsd zijn en welke wat aandacht kunnen gebruiken. In het product overzicht ziet u hoeveel procent uw prijzen afwijken van concurrenten, elk product heeft tevens een tabblad waarin u de prijzen van concurrenten tot in detail kunt bekijken.

Wilt u altijd de actuele en beste prijs voeren? Dan biedt onze Magento extensie de mogelijkheid om de prijzen automatisch bij te werken. Dit kan middels diverse prijsregels waarin het ook mogelijk is om altijd een minimale marge op uw producten in te stellen.

Gebruikt u maatwerk software? Geen probleem, Pricemotion is binnen elke software te integreren middels de XML Api.

Geen Magento en geen mogelijkheden tot maatwerk? Geen probleem. Er bestaat tevens een mogelijkheid om uw prijzen middels Excel (CSV) te importeren en te exporteren. U kunt daarbij de prijzen binnen onze website op een gebruiksvriendelijke manier bekijken, prijsregels instellen en deze in CSV formaat weer exporteren om ze vervolgens binnen uw eigen administratie te verwerken.

De prijsinformatie en prijsregels zonder externe integratie

De prijsinformatie en prijsregels zonder externe integratie

Meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust even contact met ons op.