tour

Kijk hoe Pricemotion werkt

Vorige afbeelding Volgende afbeelding

Overzichtelijk dashboard

In een simpel overzichtelijk dashboard zie je alle gegevens in één oogopslag:

  • Naam, email en adres
  • Serienummer
  • Abonnement
  • Aantal opgevraagde producten
  • Resterende aanvragen
  • Meld je nu aan!

Gratis Magento module

Met de gratis Magento module zie vanuit je producten overzicht alle producten met je eigen prijzen, die van de concurrentie en het verschil in procenten. Hierdoor ben je altijd in één oogopslag op de hoogte. Middels de API kun je dit ook realiseren in elk ander (maatwerk) systeem.

Meld je nu aan en ontvang direct je gratis Magento extensie voor de prijzenspider.

Magento Productpagina

In de prijzentab op de Magento productpagina zie je direct de prijs van de laagste aanbieder en het verschil in procenten met je eigen prijs. Dit maakt het mogelijk direct je prijs aan te passen.

Meld je nu aan!

Magento Prijsoverzicht

In de productpagina zie je in één overzicht alle aanbieders gesorteerd op prijs maar ook de hoogste prijs, de laagste prijs en de gemiddelde prijs.

Meld je nu aan!

Automatische prijsaanpassing

Door middel van regels kun je aangeven of je je prijzen automatisch wilt laten aanpassen aan die van de concurrentie. Geef aan op welke plek je wilt staan in de vergeljking of het aantal procenten dat je onder de gemiddelde prijs wilt verkopen. Uiteraard bepaalt je minimaal ingestelde marge de mogelijkheden.

Meld je nu aan!

Gemakkelijk upgraden

Heb je meer producten waarvan je de prijs wilt monitoren? Geen probleem. Met de gemakkelijke wizard stel je je account direct op een hoger plan in en je kunt weer verder.

Meld je nu aan!