waarom

Dagenlang de prijzensites afspeuren, u kent het wel. Dat is voorgoed voorbij. In PriceMotion kunt u de prijzen van uw concurrenten eenvoudig vergelijken met uw eigen prijzen.

Middels een integratie in u eigen webwinkel kunt alle prijzen van concurrenten voor uw producten zien en prijswijzigingen van uw concurrenten en/of uw dealers gemakkelijk in de gaten houden als deze voorkomen in de meest gebruikte prijsvergelijkers als Kieskeurig, Beslist, Vergelijk en Google Shopping.

Uit ervaring weten we dat het een onbegonnen werk is om al uw producten handmatig in alle prijsvergelijkers in de gaten te houden. Uw concurrenten zijn u altijd een stap voor.

PriceMotion levert u de prijsinformatie zodra u deze opvraagt. Voor Magento & Lightspeed hebben we voor u een extensie gebouwd zodat u gemakkelijk kunt beginnen. Voor elke andere situatie kunt u via CSV eenvoudig uw producten uploaden.

PriceMotion kan alleen meer dan alleen prijsinformatie weergeven, u kunt er ook voor kiezen om uw prijzen automatisch door onze software te laten bijwerken, oftewel dynamic pricing. U bepaald zelf binnen welke regels zodat u altijd een gezonde marge behoudt. In de regel verhoogt dynamic pricing uw marge en verhoogt deze uw omzet.

PriceMotion is ook zonder integraties gewoon via onze website te gebruiken

PriceMotion is ook zonder integraties gewoon via onze website te gebruiken