Waarom

Prijs speelt bij elke aankoop een belangrijke rol. 64% van de klanten vinden prijs zelfs het belangrijkste onderdeel van hun aankoopbeslissing. Toch optimaliseren veel webshops niet hun prijzen en lopen daarmee omzet mis.

Je hoeft echt niet altijd de goedkoopste te zijn, wel is het noodzaak om er bovenop te zitten. Omzet verliezen kan namelijk op 2 manieren:

    1. Een product is te duur: dus verkoopt minder/niet
    1. Een product is te goedkoop: dus je marge is te laag

Misschien vergelijk jij nog handmatig jouw prijzen met die van de concurrenten. Dat kost niet alleen veel tijd, je loopt al snel achter de feiten aan. Je concurrenten die hiervoor wel software gebruiken zijn je altijd een stap voor. PriceMotion geeft je helemaal automatisch inzicht in je prijzen en kan wanneer je wilt de prijzen automatisch aanpassen.

Verspil dus niet langer je tijd aan het handmatig vergelijken van je prijzen. Laat Pricemotion het saaie werk doen. Het resultaat? Meer verkopen en betere marges, want in veel gevallen past Pricemotion je verkoopprijs niet naar beneden, maar omhoog aan.

Waarom Pricemotion?

Om de juiste prijs te bepalen is betrouwbare data natuurlijk van levensbelang. Met onze 12 jaar ervaring en een focus op de Nederlandse markt zijn wij dé partij die jou daarbij kan helpen. Veel gebruikte prijsvergelijkers en platforms als Kieskeurig, Bol, Tweakers en Google Shopping indexeren we helemaal automatisch en eventueel ontbrekende concurrenten kunnen we voor jou koppelen.

We zijn bovendien een kleine partij waarbij je nog rechtstreeks contact hebt met de ontwikkelaars en dat voor een aangename prijs zonder addertjes onder het gras.

Gratis proberen

Twijfel je nog? Tot 20 producten is Pricemotion helemaal gratis. Hiermee kun je Pricemotion laagdrempelig uittesten op een klein deel van je assortiment.

PriceMotion is ook zonder integraties gewoon via onze website te gebruiken

PriceMotion is ook zonder integraties gewoon via onze website te gebruiken